2314024930 Λέοντος Σοφού 35, Θέρμη, Θεσσαλονίκη perfumexperts@perfumexperts.gr
hero image
 


ΠΛΗΡΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
περισσότεροι από 150 κωδικούς!


Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα με περισσότερους από 150 κωδικούς αρωμάτων υψηλής ποιότητας και διάρκειας. Αυτά συνοδεύονται απο μεταλικά πώματα (κολάρα) σε δύο μεγέθη και χρώματα (χρυσό/ασημί) και έτσι μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε από τα φιαλίδια μας (από 10 ml έως 500ml) σε μπουκάλι για αρωματικό χώρου. Τέλος διαθέτουμε fiber sticks σε δύο μεγέθη έτσι ώστε να ταιριάζουν με την σύνθεση που θα επιλέξετε.

  150 κωδικοι αρωμάτων
  2 μεγεθη κολάρων
  2 μεγέθη fiber sticks
  φιαλίδια απο 10ml εως 500 ml

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αρώματα Χώρου

Στους καταλόγους μας βρείτε πάνω από 150 κωδικούς αρωμάτων χώρου υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο. Με μεγάλη προσοχή και μεράκι δημιουργήσαμε μια συνεχώς αυξανόμενη συλλογή έτσι ώστε να προσφέρουμε αρώματα που ταιριάζουν σε κάθε χώρο αλλά και στις διαφορετικές εποχές του χρόνου. 
 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
 
 
Πώματα / κολάρα

Διαθέτουμε πώματα/κολάρα σε δύο μεγέθη και χρώματα έτσι ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε από τα φιαλίδια της συλλογής μας σε μπουκάλι αρωματικού χώρου. Οι χρωματικές επιλογές είναι χρυσό και ασημί και σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα φιαλιδίων απο 10ml εως 500ml έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό προϊόν, από μια πρωτότυπη μπομπονιέρα έως την δημιουργία της ατμόσφαιρας ενός ξενοδοχείου.
 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
 
 
Fiber Sticks

Τα fiber sticks που διαθέτουμε είναι κορυφαίας ποιότητας με ομοιόμορφη απορρόφηση του αρώματος κατα το μήκος τους και με πολύ αποτελεσματική απόδοση στον χώρο. Μετά από σχετικές δοκιμές διαπιστώσαμε ότι τα fiber sticks έχουν έως και 45% καλύτερη απόδοση σε σχέση με τα “παραδοσιακά” bamboo sticks.Θα τα βρείτε σε δύο μεγέθη για να δημιουργήσετε το δικό σας άρωμα χώρου.
 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φιαλίδια

Κατανοώντας πως οι ανάγκες κάθε χώρου είναι διαφορετικές τόσο λόγο μεγέθους όσο και αισθητικής, προσφέρουμε ένα μεγάλο φάσμα φιαλίδιων διαφορετικού μεγέθους (από 10ml εως 500ml) που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
 
 
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

πατώντας εδώ για να σας αποστείλουμε καταλόγους και δείγματα των προϊόντων μας. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα για τις ανάγκες των πελατών σας.