2314024930 Λέοντος Σοφού 35, Θέρμη, Θεσσαλονίκη perfumexperts@perfumexperts.gr
hero image
 


ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΩΜΑΤΩΝ
Είτε πρόκειται για μια καινοτόμα ιδέα είτε μια νέα προσθήκη στην γκάμα των προϊόντων σας είμαστε εδώ για την υλοποίησή της.


Κατανοώντας τις δυσκολίες και τα θέματα που προκύπτουν σε κάθε νέο project είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι στις μίνιμουμ ποσότητες και το τελικό κόστος. Με βάση μια πληθώρα από δοκιμασμένες φόρμουλες και πρωτοπόρα υλικά προσφέρουμε τις καταλληλότερες για εσάς παραλλαγές και πάντα μετά από δική σας δοκιμή και έγκριση θα καταλήξουμε στην ιδανικότερη εκδοχή. Μπορούμε να αναλάβουμε την σύνταξη φακέλου πληροφοριών καλλυντικών προϊόντων σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1223/2009 και την γνωστοποίηση στο ευρωπαϊκό σύστημα (CPNP). Παράλληλα μπορούμε να σας βοηθήσουμε και στην τελική εικόνα του προϊόντος σας και την επιλογή της συσκευασίας.

Συγκεκριμένα τα είδη των προϊόντων που παράγουμε είναι:
  Eau de toilette-Eau de parfum
  Body mist
  Dry oil
  After shave
  Αλκοολούχο λοσιόν κάθε είδους
  Πλήθος άλλων προϊόντων που σχετίζονται με το άρωμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


ΠΑΡΑΓΩΓΗ
 
 
 
Η διασφάλιση της ποιότητας διέπει όλα τα στάδια παραγωγής, από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που μας εξασφαλίζει η 30χρονη παρουσία μας στο χώρο συνεχίζουμε με όρεξη την αναζήτηση για νέα υλικά και δημιουργούμε προηγμένες συνθέσεις. Είμαστε δε ιδιαίτερα περήφανοι για το portfolio των εσάνς μας που αυξάνεται διαρκώς και μας δίνει την σιγουριά ότι σε αυτό θα βρείτε την αρωματική εκδοχή που αναζητάτε.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε οποιοδήποτε τμήμα της παραγωγής και αν βρίσκεται περνά από πολύμηνη εκπαίδευση και ο εξοπλισμός του εργαστηρίου εμπλουτίζεται διαρκώς. Τα εξωτερικά εργαστήρια που συνεργαζόμαστε για την διενέργεια των ελέγχων είναι πιστοποιημένα και οι διαδικασίες ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας είναι σύμφωνα με την νομοθεσία της Ε.Ε. και των οδηγιών του ΕΟΦ.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

πατώντας εδώ για να σας αποστείλουμε καταλόγους και δείγματα των προϊόντων μας. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα για τις ανάγκες των πελατών σας.