2314024930 Λέοντος Σοφού 35, Θέρμη, Θεσσαλονίκη perfumexperts@perfumexperts.gr
hero image
 


ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΩΜΑΤΩΝ
Ευρεία γκάμα αρωμάτων τύπου χονδρικής διάθεσης, εξαιρετικής ποιότητας και πιστότητας, σε τιμές πραγματικά εισαγωγής.


Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε μια ευρεία γκάμα με πάνω απο 1000 κωδικούς γυναικείων, ανδρικών και unisex αρωμάτων τύπου εξαιρετικής ποιότητας και πιστότητας.

Η επιλογή των αρωμάτων γίνεται ακολουθώντας μια πολύ συγκεκριμένη και αυστηρή διαδικασία επιλογής, μελετώντας με προσοχή κάθε χαρακτηριστικό τους. Τα essence προέρχονται αποκλειστικά από μεγάλους Γαλλικούς οίκους, συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα και είναι σύννομα με τους κανονισμούς του International Fragrance Association (IFRA).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Essence
ποσότητας 100gr, 500gr, 1kg, 5kg, 10kg.
 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
 
 
Έτοιμα αρώματα 
ποσότητας ½ lt και 1 lt.
 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ωστόσο η εταιρία μας προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην επιλογή διαφορετικών ποσοτήτων και συγκεντρώσεων essence και ο κατάλογος μας ενημερώνεται συνεχώς με τα νέα και περιζήτητα αρώματα της αγοράς. Είτε σκέφτεστε να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα λιανικής με χύμα αρώματα, είτε να εμπλουτίσετε την ήδη υπάρχουσα γκάμα σας, έχουμε σίγουρα την λύση που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.
 
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

πατώντας εδώ για να σας αποστείλουμε καταλόγους και δείγματα των προϊόντων μας. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα για τις ανάγκες των πελατών σας.