2314024930 Λέοντος Σοφού 35, Θέρμη, Θεσσαλονίκη perfumexperts@perfumexperts.gr
hero image
 
BODY LOTION & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ
Paraben free. Σαπουνόμαζα SLS free. Μεγάλη ποικιλία φυτικών ελαίων και pure αιθέριων ελαίων
 
 
 
 
 
 
 
Body Lotion - Αφρόλουτρα & Έλαια

To body lotion και το αφρόλουτρό μας είναι φαρμακευτικού τύπου (paraben free) και μπορούν να αρωματιστούν με την προσθήκη essence. Διαθέτουμε ακόμη ενυδατικό massage oil, καθώς και dry oil, που μπορούν να αρωματιστούν
 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
 
 
Φυτικά Έλαια - Αιθέρια Έλαια

Διατίθενται φυτικά Έλαια (Carrier Oils) σε μεγάλη ποικιλία για την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων, για ανάμιξη με αιθέρια έλαια και την αυτούσια χρήση τους. Διατίθενται επίσης 100% καθαρά, φυσικά, αγνά (pure) Αιθέρια Έλαια σε μεγάλη ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές. Όλα μας τα έλαια προορίζονται αποκλειστικά για εξωτερική χρήση.
 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σαπουνόμαζα

Σαπουνόμαζα γλυκερίνης υψηλής ποιότητας, με εξαιρετική απόδοση σε καλούπια που απαιτούν λεπτομέρεια και πλούσιο αφρισμό, χωρίς SLS. Διαθέτουμε ακόμα μια μεγάλη ποικιλία  χρωμάτων κατάλληλων για καλλυντική χρήση με υψηλή απόδοση, καθώς και αρώματα κατάλληλα για σαπούνια γλυκερίνης.

Επίσης προσφέρουμε καλούπια σιλικόνης μεγαλης αντοχής  ιδανικά για τη δημιουργία σαπουνιών, Bath Bombs κ.α.


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
 
 
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

πατώντας εδώ για να σας αποστείλουμε καταλόγους και δείγματα  των προϊόντων μας. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα για τις ανάγκες των πελατών σας.