2314024930 Λέοντος Σοφού 35, Θέρμη, Θεσσαλονίκη perfumexperts@perfumexperts.gr
hero image
 


Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΣ
ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

από γυάλινα και πλαστικά φιαλίδια σε μεγέθη απο 2ml έως 100ml, καθώς και spray πλαστικά και μεταλλικά σε διάφορα σχέδια και χρώματα.


Ένα μοναδικό άρωμα πρέπει να συνοδεύεται και από ένα μοναδικό φιαλίδιο. Έτσι εμείς στην Perfume Experts φροντίσαμε ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη συλλογή από μοναδικής αισθητικής και ποιότητας γυάλινων και πλαστικών φιαλίδιων αρωματων. Τα μεγέθη τους ποικήλουν απο 2ml έως 100ml ετσι ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες που υπάρχουν.

Τα φιαλίδια συνοδεύονται από μια ευρεία γκάμα βαλβιδών, πλαστικών ή μεταλλικών, διαφορετικών σχεδίων και χρωμάτων με εγγυημένη την άριστη ποιότητα ψεκασμού. 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΛΕΤΑΣ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
Φιαλίδια Αρωμάτων

Τα φιαλίδια μας χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα το υλικό (γυάλινα/πλαστικά), το μέγεθός και το χρώμα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Βαλβίδες

Στην PERFUMΕ EXPERT διαθετουμε μια μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη συλλογή από spray σε διάφορα μεγέθη, υλικά και χρώματα για να κάνετε τα δικά σας μοναδικά σετ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
 
 
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

πατώντας εδώ για να σας αποστείλουμε καταλόγους και δείγματα των προϊόντων μας. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα για τις ανάγκες των πελατών σας.