2314024930 Λέοντος Σοφού 35, Θέρμη, Θεσσαλονίκη perfumexperts@perfumexperts.gr
hero image
 


PERFUME EXPERTS
κοντά σας 30 χρόνια!
 
 
Η ομάδα της PERFUME EXPERTS εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται στον χώρο των αρωμάτων, δημιουργώντας προϊόντα που απευθύνονται σε εξειδικευμένα καταστήματα αλλά και εργαστήρια καλλυντικών.

Από την ίδρυση της το 1988, πιστή στο όραμα του δημιουργού της και με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της παρασκευάζει προϊόντα μοναδικής ποιότητας.
Ο πυρήνας της δραστηριότητας μας είναι το άρωμα. Με εμμονή στην λεπτομέρεια, συνεχή έρευνα, καινοτόμα υλικά και με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας μας μπορούμε με σιγουριά να ανταποκριθούμε στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη. Η παρουσία μας στο χώρο χαρακτηρίζεται από την τήρηση αυστηρών προδιαγραφών κατα την διαδικασία της παραγωγής και την άριστη σχέση ποιότητας και προσφερόμενης τιμής.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

αποκλειστικά σε επαγγελματίες του κλάδου των αρωμάτων, που αναζητούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Σε εμάς θα βρείτε αρώματα υψηλής ποιότητας και πιστότητας πραγματικά σε τιμές εισαγωγής, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Σε συνδυασμό με την μοναδική στον τομέα μας τεχνογνωσία είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε κάθε νέο σας πλάνο, είτε πρόκειται για ένα νέο προϊόν, είτε για το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα και την δημιουργία μιας επιχείρησης.
 
 
 
 


Γνώμονας μας
είναι η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή και για αυτό και ψάξαμε για εσάς και εξασφαλίσαμε συνεργασίες με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού, έχοντας δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.

Διαθέτουμε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων όπως αφρόλουτρα, body lotions, σαπουνόμαζα γλυκερίνης, λάδια μασάζ, φυτικά και αιθέρια έλαια κ.α.

Τέλος, τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν και τις σχετικές συσκευασίες για καλλυντικά σε διάφορα μεγέθη όπως, γυάλινα φιαλίδια, σταγονομετρικά πώματα, mist sprays, φαρμακευτικά καραμελέ φιαλίδια και βάζα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στην Θέρμη, στις νέες εγκαταστάσεις μας. 
Η μονάδα παραγωγής διαθετει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό σε όλα τα στάδια παραγωγής και είναι αδειοδοτημένη από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και Καλλυντικών με αριθμό αδείας: 46089/18-05-21